Ronddobberen op een gigantische Opblaasbare Eenhoorn

Misschien heb je hem al eens voorbij zien komen op social media, een gigantische opblaas eenhoorn. Met zijn 2,7 meter en regenboogkleurige manen is deze eenhoorn een echte hit. Verschillende celebrity’s zijn er al op gespot maar voor een mooi prijsje kun jij nu ook deze zomer ronddrijven op dit gigantische opblaasdier.

Starfloats.nl is een webshop die zich richt op de meest unieke opblaasdieren en luchtbedden waarmee je gegarandeerd de show steelt deze zomer. Geen saaie opblaaskrokodillen dus maar echte eye-catchers. De opblaasbare eenhoorn is en van deze must-haves. Perfect als cadeau maar natuurlijk ook leuk voor eigen gebruik. Deze eenhoorn is geen kleintje, hij is maar liefst 2,7 meter lang en dus geschikt voor 2 personen. De eenhoorn is gemaakt van sterk PVC materiaal en is voorzien van meerdere luchtkamers, waardoor de eenhoorn sterk en stabiel is. Verder is de opblaasbare eenhoorn voorzien van een groot ventiel, waarop je makkelijk een (elektrische) pomp kunt aansluiten maar waarmee je de eenhoorn ook snel kunt laten leeglopen!

Als leuk extraatje heb je ook de opblaasbare eenhoorn bekerhouder! Deze unieke bekerhouder is in dezelfde stijl als zijn grote broer en zorgt ervoor dat je altijd een koud drankje bij de hand hebt als je lekker aan het ronddobberen bent. Neem eens een kijkje op de website van Starloats.nl en haal jouw zomerse must-have in huis.